1. december 2016

Første besøg i Sierra Leone

Vi ankommer sent på eftermiddagen i lufthavnen og bliver budt velkommen af den fugtige varme luft, så snart vi træder ud af flyet. Hurtigt er der en lokal der får os og vores bagage pakket ind i en bil, videre på færgen og så er næste stop: Freetown.

14. september 2014

Et sidste besøg i Rosint

Ethundredeseksogfirs dage efter jeg var ankommet til Masanga, og kun fire dage inden jeg satte mig på flyet med kurs mod Danmark, kom ebola tættere på, end det havde været nogensinde før; både geografisk og personligt.

20. juli 2014

En sundhedsstrategi i Rosint

Arbejdet i Rosint skrider stille og rolig fremad. Det sidste Katrine og Sofie havde lavet i landsbyen før jeg ankom var at få defineret landsbyens visioner.

16. juli 2016

En aftale er ikke bare en aftale

For at komme ud til Rosint, hvor Katrine og jeg arbejder med Outreach-projektet en gang om ugen, har vi brug for en chauffør og en bil.

14. juli 2014

Mødet med en ny kultur

Jeg er landet midt i junglen, en times kørsel langs en hullet, rød grusvej til den nærmeste asfalterede landevej.

10. juli 2014

Sierra Leone har taget mig med storm

Fra Lungi til Masanga: Luftfugtigheden er mellem 80 og 90 procent, temperaturen er 35oC og solen skinner fra en skyfri himmel.

8. juli 2014

Da ebola kom til Sierra Leone

Hjemme i Danmark er ebola nok ved at være old news, men hernede er tilfældet desværre det modsatte.

10. april 2014

De kommer alt, alt for sent

Jeg hedder Cathrine, jeg er 27 år gammel, og om små 2 år bliver jeg læge. Jeg glæder mig til at kunne bruge mine hænder sammen med min uddannelse, til at hjælpe en masse mennesker og ydermere at sætte et positivt præg på den verden, jeg lever i. Det lyder som verdens største kliché, men det er sådan, det er.

28. marts 2014

A’ hvad for en ebola?

Der er sket så mange spændende ting de sidste par uger og så mange gange har jeg sat mig for at skrive et blogindlæg og så er der lige kommet et eller andet i vejen.

19. februar 2014

At flyve fra reden

I dag var det mit første besøg i Rosint uden Monica. Sidste uge blev jeg introduceret til landsbyen af Monica fra Masanga Outreach, som jeg har overlappet med hernede og jeg så hvordan hun arbejdede med landsbyen. I onsdags rejste hun hjem til Danmark og efterlod projektet i hænderne på Sofie, de nye frivillige medicinstuderende, og mig.

9. februar 2014

Duften af Afrika

Så sidder jeg og smiler af junglen på terrassen på hostel i Masanga, hvor jeg bor. Jeg er glad og ikke på noget tidspunkt før, har jeg været så sikker på, at det her var helt det rigtige for mig at gøre. Det er en rigtig god følelse.

27. november 2013

På vej til Masanga

Første blogindlæg fra Ann som tog til Masanga i starten September.

21. november 2013

Welcome to the jungle!

1. Blog indlæg fra vores udsendte sundhedsfaglige pige, Monica. Lidt forsinket. Men rigtig god læselyst!

← Masanga Outreach

Kontakt os
Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoForm.cshtml)