En sundhedsstrategi i Rosint

20. juli 2014 - af Kamilla

Arbejdet i Rosint skrider stille og rolig fremad. Det sidste Katrine og Sofie havde lavet i landsbyen før jeg ankom var at få defineret landsbyens visioner.

Jeg overtog arbejdet fra Sofie. De fremmødte til mødet blev delt op i de fem socioøkonomiske grupper, vi havde defineret i landsbyen. På denne måde fik Outreach hørt hver enkelt gruppes holdning og alle fik set, at de forskellige grupper har forskellige visioner.

anbefale at få færre børn, så man bedre kan passe på dem

Eksempelvis kan nævnes: Fra gruppen med de unge mænd lød ”et godt sted at sove, gode huse og myggenet vil sørge for, at vi ikke får malaria”, fra gruppen af ledere var en vision af ”anbefale at få færre børn, så man bedre kan passe på dem” , og i gruppen af ældre kvinder var et budskab, at ”gravide kvinder skal gå til sundhedstjek i klinikken”. Der var mange gode visioner, og alt er blevet skrevet ned. Næste gang er planen at arbejde med, hvordan situationen i landsbyen er på nuværende tidspunkt i forhold til de forskellige temaer, der er kommet frem under arbejdet med visionerne.

Mit første besøg i landsbyen kommer til at omhandle den aktuelle situation, hvor beboerne skal definere, hvordan de føler situationen i landsbyen er lige nu i forhold til de visioner, som de opsatte sidst.

Alt dette kommer I til at høre mere om i næste indlæg. For en mere detaljeret beskrivelse af Outreachs arbejde før jeg ankom, kan i se mit blogindlæg på Dagens Medicin

/Kamilla

← Nyheder

Kontakt os
Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoForm.cshtml)