Katrine Ellegaard Noer Møller

Projektkoordinering

Jeg hedder Katrine Ellegaard Noer Møller. Jeg er 27 år og nyuddannet fra Statskundskab på Aarhus Universitet. Jeg arbejder som fuldmægtig i Rigsrevisionen.

Fagligt har jeg primært interesse inden for offentlig politik og forvaltning, men alligevel har jeg ikke kunne lade vær med at forelske mig i Masanga Outreach-projektet. Jeg var udsendt for Masanga Outreach 6,5 måneder i 2014 ind til alle udsendte blev evakueret på grund af ebolaepidemien. Grunden til at jeg ville af sted som frivillig, var for at bruge min uddannelse til noget praktisk, blive udfordret personligt og få den kæmpe oplevelse det er, at bo 6,5 måneder i den sierraleonske jungle.

Jeg har rejst en del i det syd- og østlige Afrika og har en svaghed for afrikansk kultur og afrikaneres charme og venlighed. Inden for projektet har jeg primært beskæftiget med med events, foredrag og projektudvikling. Noget af det bedste ved at være med i projektet er samarbejdet mellem folk med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Dette styrker projektet og giver ofte én et nyt syn på tingene. 

← De frivillige

Kontakt os
Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoForm.cshtml)