Bliv frivillig økonomiansvarlig

Vi søger frivillig økonomiansvarlig til udviklingsprojekt i Sierra Leone!

Drømmer du om at gøre en forskel for kvinder og børn i et af verdens fattigste lande? Så bliv en del af Masanga Outreach!

Vi arbejder med mødre- og børnesundhed i afsides landsbyer i Sierra Leone og søger en ekstra/ny økonomiansvarlig, der skal være med til at sikre at projektet lever op til *CISU’s finansielle standarder (*forvalter af udenrigsministeriets udviklingsbistand). 

Arbejdsopgaverne inkluderer godkendelse af månedlige budgetter fra Sierra Leone, monitorering af det løbende forbrug samt kvalitetssikring af bogføringen i Sierra Leone. 

Uddannelsesmæssig baggrund og tidligere erfaring er underordnet - bare du har lyst til kaste dig over økonomien. Du vil sidde på posten sammen med den nuværende økonomiansvarlige, som også vil sørge for oplæring. Der er også fokus på det sociale i frivilliggruppen i DK. 

Der er på sigt mulighed for udsendelse til Sierra Leone.

Har du lyst til at høre mere, så skriv til os på e-mail: outreach@masanga.dk

Læs mere om hele Masanga-projektet på www.masanga.dk.

Kontakt os

Kontakt os

Ved at sende os beskeden giver du tilladelse til at vi opbevarer dine data. Dine data vil udelukkende blive brugt til direkte kommunikation og på intet tidspunkt videregivet til tredjepart.