Frivillig i DK

Vi er en gruppe af frivillige, hvor de fleste er bosiddende i Aarhus og København, men Masanga Outreach hilser gerne nye medlemmer fra hele landet velkomne.

Projektarbejdet er i centrum, men for os er det også vigtigt, at det frivillige arbejde er sjovt, og der er plads til hygge og socialt samvær. Derfor kombineres det oftest med arbejdsweekender, hyggelige aftener og ture i sommerhus.

Lige nu søger vi i Masanga Outreach…

Økonomiansvarlig
Drømmer du om at gøre en forskel for kvinder og børn i et af verdens fattigste lande? Så bliv en del af Masanga Outreach!
Vi arbejder med mødre- og børnesundhed i afsides landsbyer i Sierra Leone og søger en ny økonomiansvarlig, der skal være med til at sikre at projektet lever op til *CISU’s finansielle standarder (*forvalter af udenrigsministeriets udviklingsbistand).
Arbejdsopgaverne inkluderer godkendelse af månedlige budgetter fra Sierra Leone, monitorering af det løbende forbrug samt kvalitetssikring af bogføringen i Sierra Leone.
Uddannelsesmæssig baggrund og tidligere erfaring er underordnet - bare du har lyst til kaste dig over økonomien. Der vil være oplæring fra vores nuværende økonomiansvarlige, som også vil støtte posten i den første periode. Der er også fokus på det sociale i frivilliggruppen i DK.
Har du lyst til at høre mere, så skriv til os på e-mail: outreach@masanga.dk.

PR og kommunikations ansvarlig

Vi søger i Masanga Outreach en der har lyst til at være kommunikations ansvarlig og stå for formidling af vores stærke lille projekt og vores fortælling om mødre og børnesundhed i Sierra Leone. Dette ville dreje sig om både kommunikation på bl.a. sociale medier (aktuelt hhv. Instagram og Facebook) samt opdatering af information på hjemmesiden mm. Derudover er der rig mulighed for at udvide og tilføje projektet det man måske selv brænder for, samt at få indflydelse på hvorhen projektet skal i fremtiden i forhold til kommunikation og vores ansigt udadtil.     

Anden frivillig

Kontakt os også meget gerne hvis du kan se dig selv i en rolle i gruppen som ikke er nævnt i det ovenstående, eller har lyst til at indgå i allerede eksisterende projekter (, WaSH, Family Planning eller Child Health). Måske er det lige dig vi står og mangler – uden at vi selv ved det!

Fundraiser

Fundraising er som alle ved en del af arbejdet i NGO-verdenen og vi søger en (eller flere) der kunne have lyst til at være med på både de store fonds ansøgninger (forlængelse af vores CISU bevillig) samt en som kunne tænke sig at søge andre fonde og enkelt beløb. Vi sælger ydermere julekort hvert år som man kunne få lov til at være med ind over og være tovholder for.

Uddannelsesmæssig baggrund og tidligere erfaring er underordnet, bare man har lyst til at give sig i kast med det og synes det er interessant!

Er du interesseret eller har du spørgsmål, kontakt os på: outreach@masanga.dk

Kontakt os

Kontakt os

Ved at sende os beskeden giver du tilladelse til at vi opbevarer dine data. Dine data vil udelukkende blive brugt til direkte kommunikation og på intet tidspunkt videregivet til tredjepart.