Frivillig i DK

Vi er en gruppe af frivillige, hvor de fleste er bosiddende i Aarhus og København, men Masanga Outreach hilser gerne nye medlemmer fra hele landet velkomne.

Projektarbejdet er i centrum, men for os er det også vigtigt, at det frivillige arbejde er sjovt, og der er plads til hygge og socialt samvær. Derfor kombineres det oftest med arbejdsweekender, hyggelige aftener og ture i sommerhus.

Lige nu søger vi i Masanga Outreach…

Økonomi ansvarlig

Vi kører på en CISU bevillig der kræver afrapportering mm løbende. Der bruges et specielt bogføringssystem: Mango, som er en Excel baseret regnskabs/bogførings metode. CISU afholder kurser i Mango-systemet regelmæssigt. Man skal være i kontakt med den lokale ansatte, der er ansvarlig for økonomien lokalt. Hun har sommetider spørgsmål, men det tager måske 30 min/månedligt. Hun sender ydermere budgetter hver måned, der skal gennemses og godkendes i samarbejde med formanden for projektet herhjemme, det tager nok kun 10 min/månedligt, medmindre der er spørgsmål til budgettet.

Uddannelsesmæssig baggrund og tidligere erfaring er underordnet, bare man har lyst til at lære det og give sig i kast med det og synes det er interessant!

Fundraiser

Fundraising er som alle ved en del af arbejdet i NGO-verdenen og vi søger en (eller flere) der kunne have lyst til at være med på både de store fonds ansøgninger (forlængelse af vores CISU bevillig) samt en som kunne tænke sig at søge andre fonde og enkelt beløb. Vi sælger ydermere julekort hvert år som man kunne få lov til at være med ind over og være tovholder for.

Uddannelsesmæssig baggrund og tidligere erfaring er underordnet, bare man har lyst til at give sig i kast med det og synes det er interessant!

PR og kommunikations ansvarlig

Vi søger i Masanga Outreach en der har lyst til at være kommunikations ansvarlig og stå for formidling af vores stærke lille projekt og vores fortælling om mødre og børnesundhed i Sierra Leone. Dette ville dreje sig om både kommunikation på bl.a. sociale medier (aktuelt hhv. Instagram og Facebook) samt opdatering af information på hjemmesiden mm. Derudover er der rig mulighed for at udvide og tilføje projektet det man måske selv brænder for, samt at få indflydelse på hvorhen projektet skal i fremtiden i forhold til kommunikation og vores ansigt udadtil.

Projekt udvikler af et kvinde- og mødre sundheds projekt

Det næste på vores landsbyers sundheds planer er maternel sundhed. Selvom Masanga Outreach har lavet flere events og village talks i landsbyerne omkring sundhed bland gravide og ammende, er det tid til at få sat vores indsatser i system og få dem implementeret på en solid og bæredygtig måde i landsbyerne. Du vil få erfaring med og rig mulighed for indflydelse på projektudvikling af en sundheds indsats helt fra bunden. Der vil selvfølgelig være fuld opbakning fra den resterende gruppe, der ikke nok med at have prøvet det før også kender den lokale kontekst rigtig godt – så bare rolig, du kommer ikke til at stå alene. Altså, har du kendskab til kvinde og mødre sundhed, samt lyst til at gøre en forskel for kvinder i den tredje verden, så kontakt os endelig. Ved ønske herom er der rig mulighed for udsendelse i Sierra Leone indenfor projektet, dog ikke et krav.

Vi søger her en jordmoder (eller studerende der er sidst i uddannelsesforløbet) en læge eller medicinstuderende med interesse for gyn/obs, en sygeplejerske med erfaring inden for området eller en folkesundhedsvidenskaber/Global Health (evt. studerende) der har en interesse for maternel sundhed. Tidligere erfaring med udviklingsarbejde en klar fordel, men ikke et krav.     

Anden frivillig

Kontakt os også meget gerne hvis du kan se dig selv i en rolle i gruppen som ikke er nævnt i det ovenstående, eller har lyst til at indgå i allerede eksisterende projekter (, WaSH, Family Planning eller Child Health). Måske er det lige dig vi står og mangler – uden at vi selv ved det!

Er du interesseret eller har du spørgsmål, kontakt os på: outreach@masanga.dk

Kontakt os

Kontakt os

Ved at sende os beskeden giver du tilladelse til at vi opbevarer dine data. Dine data vil udelukkende blive brugt til direkte kommunikation og på intet tidspunkt videregivet til tredjepart.