Familie-planlægning

Masanga Outreach afholder møder, hvor de informerer om familieplanlægning, hvilket indebærer info om prævention, kønssygdomme og graviditet. 

De lokale medarbejdere i Masanga Outreach prøver også at monitorere, hvor mange kvinder, der bruger en form for prævention. Tidligere har der været mange tabuer omkring prævention, da det i nogle områder har været forbundet med prostitution, og derfor ønskede mændene ikke, at kvinderne anvendte det. Derfor har Masanga Outreach medarbejder gennem tiden oplyst meget om prævention og fordelene ved dette. Det har resulteret i, at prævention er blevet meget udbredt, og mange vil gerne anvende dette. 

Masanga Outreach har ikke prævention med sig, men en anden NGO, Marie Stopes International, har prævention og deler det ud i landsbyerne. Lige nu er de lokale medarbejdere ved at styrke samarbejdet med Marie Stopes, så NGOen kontinuerligt kommer ud i vores landsbyer. Det sker i samarbejde med Family Planning gruppen, som har haft en repræsentant nede i Masanga i forbindelse med en udsendelse i februar måned. Her blev der afholdt møder med Marie Stopes for at styrke samarbejdet mellem Masanga Outreach og Marie Stopes.

Kontakt os

Kontakt os

Ved at sende os beskeden giver du tilladelse til at vi opbevarer dine data. Dine data vil udelukkende blive brugt til direkte kommunikation og på intet tidspunkt videregivet til tredjepart.