Bliv frivillig

Gør en forskel for kvinder og børns sundhed i Sierra Leone -  Masanga Outreach søger frivillige ildsjæle.

Drømmer du om at gøre en forskel for kvinder og børn i et af verdens fattigste lande? Så bliv frivillig i Masanga Outreach, der arbejder med mødre- og børnesundhed i landsbyer i Sierra Leone!

Vi arbejder under tre emner: Family planning, Child Health og WASH (Water, Sanitation, Hygiene). Projektet søger at sprede viden og mobilisere lokalbefolkningen via oplysning, dialog, vejledning og workshops gennem vores lokale ansatte, der arbejder direkte i afsides landsbyer i Sierra Leone. Vores rolle er at understøtte vores dygtige ansatte, som vi har et tæt samarbejde med. Der er også fokus på det sociale i frivilliggruppen i DK. 

Din uddannelses- og erfaringsmæssige baggrund er underordnet. Det vigtigste er, at du har gejsten til at arbejde med at gøre en forskel for børn- og mødre i Sierra Leone. Vi søger øvrigt også frivillige til at stå for vores økonomi og SoMe.

Der er på sigt mulighed for udsendelse til Sierra Leone.

Har du lyst til at høre mere, så skriv til os på e-mail: outreach@masanga.dk

Læs mere om Masanga-projektet på www.masanga.dk.

Kontakt os

Kontakt os

Ved at sende os beskeden giver du tilladelse til at vi opbevarer dine data. Dine data vil udelukkende blive brugt til direkte kommunikation og på intet tidspunkt videregivet til tredjepart.