Monica Lauridsen Kujabi

Mit navn er Monica og jeg er uddannet læge.

Det hele startede i 2010 med en fascination af Afrikas natur og kultur. Jeg har sidenhen opdaget hvor spændende det er at udvikle projekter, hvilket er grunden til, at jeg nu efter 10 år stadig er med. Jeg tror på, at når forskellige kulturer mødes sker der noget, og det er det - kulturmødet, vi kan bruge til at skabe udvikling. I min rejse gennem Masanga projektet er jeg nok gået fra idealist til realist, men jeg vil altid drives af troen på, at kunne gøre en forskel for andre.

I Masanga Outreach er jeg tidligere projektleder. Jeg har også tidligere arbejdet med projektudvikling, været kontaktperson for vores udsendte, og har stået for forberedelsen af frivillige. Det er en ære at få lov at opleve den udvikling der sker, når nye tages med ind til projektets kerne og begynder at udvikle sig med projektet, som til slut bliver deres hjertebarn, ligesom at det er mit.

Kontakt os

Kontakt os

Ved at sende os beskeden giver du tilladelse til at vi opbevarer dine data. Dine data vil udelukkende blive brugt til direkte kommunikation og på intet tidspunkt videregivet til tredjepart.