Signe Eshøj

Mit navn er Signe Eshøj, jeg er 27 år gammel og har en bachelor i folkesundhedsvidenskab.

I 2014 arbejdede jeg frivilligt i Kenya og fandt mig selv siddende med en 2-årig forældreløs dreng i armene, der lige havde fået konstateret HIV. Jeg vidste, han aldrig ville blive adopteret. Det var første gang, verdens uretfærdighed virkelig ramte mig. Jeg havde brug for at gøre en forskel og har været drevet af det lige siden. Derfor valgte jeg også at læse folkesundhed. I sommeren 2022 afslutter jeg efter planen min kandidat. 

For mig er Masanga Outreach et projekt der giver uendeligt meget mening. Ikke kun fordi det arbejder i et af verdens fattigste lande på et område med enorm ulighed, nemlig børne- og mødresundheden, men også på grund af den tilgang, det har til arbejdet. Det er så vigtigt at projekter som dette tager udgangspunkt i den befolkning, det arbejder med og både involverer og styrker den. Det synes jeg, er noget af det Masanga Outreach virkelig kan, og det er det, der gør projektet specielt.

Kontakt os

Kontakt os

Ved at sende os beskeden giver du tilladelse til at vi opbevarer dine data. Dine data vil udelukkende blive brugt til direkte kommunikation og på intet tidspunkt videregivet til tredjepart.