Head of Child Health

Issa er leder af børnesundhedsenheden i Masanga Outreach. Han er 30 år gammel og har en bachelorgrad i Anvendt Regnskab, og er på nuværende tidspunkt i gang med at færdiggøre en kandidat i Forvaltning af finansielle tjenester og forsikringssikring ved Ernest Bai Koroma University of Science and Technology. Issa er en dedikeret og engageret person, der har arbejdet for Masanga Outreach siden 2018. Han har spillet en afgørende rolle i projektets udvikling og succes. 

Issa har altid haft en passion for at arbejde i lokalsamfundene i de fjerne områder af Sierra Leone, hvor sundhedsydelser er begrænsede. Han er fast besluttet på at forbedre levevilkårene for kvinder og børn i disse områder og har som mål at forebygge sygdomme og problemer snarere end blot at behandle dem.

Ud over sit arbejde er Issa gift og venter sit første barn. Han kommer selv fra en stor familie og har fem mødre og ni søskende. Issas engagement og dedikation til projektet har været afgørende for at opbygge stærke forbindelser til landsbyerne og for at gøre en positiv indflydelse på samfundet.

Kontakt os

Kontakt os

Ved at sende os beskeden giver du tilladelse til at vi opbevarer dine data. Dine data vil udelukkende blive brugt til direkte kommunikation og på intet tidspunkt videregivet til tredjepart.